torsdag den 1. april 2010

Lo under opbygning


så har jeg lavet lidt mere på mit sankthans LO. det eneste der er sat fast er båndet, resten kan stadig flyttes rundt. så nu håber jeg på lidt inspiration til opsætning og journaling, som jeg specielt synes er svært.

1 kommentar:

 1. Nå så må vi se om jeg kan være til lidt hjælp med dit LO :)
  For det første så er det jo skønne billeder af Sankt Hans bålet, og jeg synes din idé med at lade billederne lappe over hinanden er rigtig god, når du skal have tre billeder med på A4 formatet. Det der så kan blive et lille problem, er at få plads til ret meget journaling. Dit farvevalg er fint, dog synes jeg måske at den orange farve "æder" billedrne lidt (men det kan selvfølgelig være den ikke er så kraftig i virkeligheden). Hvis det er selve bålet og flammerne du vil have fokus på, så ville jeg vælge at sværte lidt (meget) mere. Jeg kan godt li din detalje med syningen foroven, og igen måske med lidt mere "riv" i kanten. Omkring journaling så ved jeg jo ikke om skete noget bestemt lige den Sankt Hans, men ellers kunne du bruge LO'et som udgangspunkt til at fortælle om f.eks. hvis I har nogen specielle traditioner omkring Sankt Hans, hvordan DU føler det ved at stå ved bålet og synge midsommervisen osv. osv.
  Og så lige en enkelt ting: hvis du gerne vil have mere/meget journaling på dine LO'er, så er du nødt til at planlægge det fra starten, for det fylder altså mere end man lige umiddelbart tror - og så er skitser forresten supergodt at have som udgangspunkt, især i begyndelsen synes jeg. Der kan du også bedømme hvor meget plads der er til tekst osv.
  Disse var ordene for denne gang - håber du kan bruge det, og du spørger bare hvis jeg har skrevet noget der umuligt at forstå ;D
  Ha' en god aften :)

  SvarSlet