tirsdag den 12. oktober 2010

lækker lækker blogcandy

så modtog jeg den lækre blogcandy fra Benita - og den var bestemt ligeså lækker som på billedet. ja faktisk endnu bedre for nu kunne jeg jo rigtigt studere og føle på sagerne...hmmm den er vist kun en scrapper der kan sige sådan :-) !
det begynder at krible i fingrene for at komme rigtigt igang igen. Pt. får jeg kun lavet et kort i ny og næ når jeg lige mangler et - men jeg har flere stakke billeder til at ligge - både på kameraet og printet ud, som er klar til LO' s.
vi bygger om og til og jeg glæder mig SÅ MEGET til at flytte hjem igen. bor pt. til leje i et lille hus ca. 500 m fra vores eget, så det er jo ok. der er dog ikke noget værelse til Theis, vores 3 årige dreng, så han sover i køkkenet. ( det har han det helt fint med) men det betyder jo så at spisebordet ikke er til rådighed efter kl. 20 - og det er faktisk det tidspunkt jeg plejer at scrappe på. en anden undskylding er også at jeg slet ikke har ALLE mine scrapsager med...næh de er pakket ned i flyttekasser og et jalousiskab...så er der noget at sige til at jeg venter efter at håndværkerne bliver færdige?
Ha' en rigtig god aften derude

1 kommentar:

  1. Sikke en lækker blogcandy. Tillykke med den. Jeg ser frem til at se hvad du får lavet med den.
    vh Renne

    SvarSlet