onsdag den 13. april 2011

Så er der kage


Min første kage lavet med fondant. Irina fra mødregruppen er rigtig god til det med kager og inspirerede mig til at prøve. Hun hjalp mig også med denne. Kagen er lavet med en lagkagebund og to chokoladebunde. lagt sammen med hindbærmousse og tobleronecreme, smurt op med smørcreme og pyntet med fondant.

Der er rigtig mange processer i sådan en moppedreng. Alt er hjemmelavet også fondanten. En anden gang kunne man jo godt købe bundene hos en bager, for at spare lidt tid. Det sjoveste var helt sikkert at pynte kagen, så tror måske godt at det kunne blive en lidt dyr hobby...pyhh endnu én.

Glæder mig i hvert fald til aftenskaffen, hvor vi skal smage et lille stykke. Bedsteforældrene er budt på kaffe

4 kommentarer:

 1. UHHHHMMM den kage er da lige til at blive lækkersulten af. Jeg har også længe haft lyst til at prøve at lave sådan nogle fine kager men som du selv udtrykker det pyh endnu en hobby. Hvis du har en opskrift på alt det lækre fyld så ville det da være skønt at høre. God påske!
  vh Renne

  SvarSlet
 2. kagen var super god og min dreng på 4 har allerede bestilt en piratkage til sin fødselsdag i december. men det kræver jo nok lige lidt indkøb.
  til tobleronecremen brugte jeg 300 g. toblerone, som jeg smeltede i mikro og afkølede helt. den blander jeg sammen med 1/2 l. meget stift pisket flødeskum (der er til to lag) og vupti den lækreste creme til lagkagen. den kunne jeg lige huske i hovedet, så må de andre komme senere :-)

  SvarSlet
 3. Wow, hvor ser det godt ud. En piratkage lyder også som en sjov udfordring.

  SvarSlet
 4. Sikke da en flot kage og så første forsøg! Jeg har ikke engang modet til at prøve. Tak for dit besøg hos mig. Jeg er jo sådan en design freak he he. Må jeg være uforskammet og foreslå dig at flytte din blogliste over til siden så det er lettere at de dit dejlige indhold. Og dine kort er utroligt flotte. Knus

  SvarSlet